Camera installaties
Digi Solutions Beveiliging

Camera installaties

Vaak is de gedachte dat camerabewaking vooral behulpzaam kan zijn in het geval van inbraak en/of diefstal. Het ophangen van camera’s in en rondom uw bedrijfspand / woonhuis kan echter ook een afschrikkende werking hebben. Zien criminelen dat er camera’s zijn? Dan zullen ze uw bedrijfspand veel sneller overslaan en op zoek gaan naar een ander slachtoffer.

Sluit je camerabewaking aan op een alarmcentrale

Wilt u optimaal gebruik maken van uw camera’s? Dan is het ook van belang dat u de camera’s aansluit op een alarmcentrale. Mocht een kwaadwillende dan toch het pand proberen te betreden, dan kan de centralist aan de hand van de camerabeelden de situatie beoordelen. Op die manier kan er snel en efficiënt gehandeld worden en eventuele schade voorkomen worden. Mocht het nodig zijn, dan kan de centralist ook de politie inschakelen om in te grijpen. Deze rukt namelijk niet (meer) bij iedere alarmmelding uit.

Reconstructie of signalement dankzij de beelden

Camerabewaking heeft echter nog veel meer voordelen. Want, mocht het toch zover komen dat criminelen uw pand weten te betreden, kunt u achteraf aan de hand van de beelden achterhalen wat er gebeurd is en misschien zelfs wel wie het gedaan heeft. Een goed signalement valt of staat tenslotte vaak bij (goede) camerabeelden.

Oók voor mkb-bedrijven

Deze vorm van bedrijfsbeveiliging is niet alleen voorbehouden aan grote bedrijven of enorme industrieterreinen, maar kan ook eenvoudig worden ingezet als u een bedrijf in de mkb-sector heeft. Sterker nog, juist voor mkb-bedrijven is het een ideaal middel om ervoor te zorgen dat u en uw (bedrijfs)eigendommen beveiligd zijn. Het is tenslotte een veel goedkopere optie dan het structureel inzetten van beveiligers.

Contact opnemen

N

Geheel vrijblijvende offerte

N

Installatie binnen 5 werkdagen

N

Hoog kennisniveau

N

Ruime ervaring

Certificeringen

NEN-EN 
1838:2013

Noodverlichting

 

Noodverlichting

Camera installaties

Netwerk oplossingen

beveiligings - techniek