Noodverlichting
Digi Solutions Beveiliging

Noodverlichting

Onderhoud aan noodverlichting is essentieel voor een goede werking en bovendien wettelijk verplicht. Je dient het systeem jaarlijks te laten controleren, zodat je daar bij calamiteiten volledig op kunt vertrouwen. Wij kunnen dit onderhoud voor je verzorgen, zowel bij LED noodverlichting als bij andere lichtbronnen in de systemen waar je gebruik van maakt.

Noodverlichting laten onderhouden?

Wij komen graag langs om onderhoud te plegen aan noodverlichting

Tijdens het onderhoud aan noodverlichting werken we volgens de belangrijke wettelijke richtlijnen en verplichtingen. We zorgen voor een grondige keuring en nauwkeurige controle, waarmee we eventuele mankementen op een duidelijke manier in kaart brengen. In de rapportage lees je of het systeem weer een jaar is goedgekeurd, of dat het belangrijk is om delen daarvan tijdig te vervangen of vernieuwen.

 

We zijn gespecialiseerd in LED noodverlichting, net als voor andere lichtbronnen en het onderhoud van brandmeld & inbraak installaties

 

Jaarlijks onderhoud noodverlichting

Het jaarlijks onderhoud van noodverlichting uitbesteden aan gecertificeerde experts? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag, zodat je er zelf niet meer steeds bij hoeft stil te staan. In plaats daarvan nemen wij weer contact op als er een keuring of controle aan zit te komen, zodat je netjes aan de wettelijke verplichtingen blijft voldoen.

 

Meteen een afspraak maken of meer weten over het onderhoud van noodverlichting? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Contact opnemen

N

Geheel vrijblijvende offerte

N

Installatie binnen 14 werkdagen

N

Hoog kennisniveau

N

Ruime ervaring

Certificeringen

NEN-EN 
1838:2013

Noodverlichting

 

Noodverlichting

Camera installaties

Netwerk oplossingen

beveiligings - techniek